ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΟΥΜΙΑΔΗΣ

Ο Δημοσθένης Μουμιάδης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη αγάπη του για τα ζώα τον οδήγησε να ασχοληθεί από πολύ μικρή ηλικία με την εκπαίδευση των σκύλων.

Έχει σπουδάσει συμπεριφορά, ψυχολογία, εκπαίδευση σκύλων - ζώων (Higher Canine Behaviour and Psychology Diploma BVNA,CPD & Advanced Diploma Applied Animal Behaviour) και ασχολείται πολλά χρόνια τώρα με την παρατήρηση τους, ερευνώντας τις ιδιαίτερες συμπεριφορές τους.

Είναι πρέσβης για την Ελλάδα του ISAP,  Ambassador of Greece for International Society of Animal Professional, πλήρες μέλος του I.C.B / International Canine Behaviourists όπως και πλήρες μέλος του I.C.A.N / International Companion Animal Network. 

Ο Δημοσθένης Μουμιάδης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη αγάπη του για τα ζώα τον οδήγησε να ασχοληθεί από πολύ μικρή ηλικία με την εκπαίδευση των σκύλων. Έχει σπουδάσει συμπεριφορά - ψυχολογία - εκπαίδευση σκύλων (Higher Canine Behaviour and PsychologyDiploma BVNA / CPD  και κατέχει Ανώτατο Δίπλωμα Εφαρμοσμένης Συμπεριφοράς Ζώων (Advanced Diploma in Applied Animal Behaviour / NCFE / U.K) ενώ ασχολείται πολλά χρόνια  τώρα με την παρατήρηση των σκύλων ερευνώντας τις ιδιαίτερες συμπεριφορές τους. Από το 2013 είναι πρέσβης για την Ελλάδα του ISAP, Ambassador of Greece for International Society of Animal Professional όπως και πλήρες μέλος του.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΔΡΑ

Δημοσθένης Μουμιάδης CAT/CAB
Applied Animal Behaviourist
Advanced Dip. In Applied Animal Behaviour
NCFE/ABTC/SDS/ISAP
Higher Dip. In Canine Behaviour & Training
ISAP Ambassador For Greece
ICB Full Member
UK Dog Behaviour & Training Charter Member
Τηλ. 6979986630

Κούλα Παπαδοπούλου CAT/CAB
Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Dip. in Canine Behaviour & Training
Kynagon Dog Trainers Academy / KCAT
ISAP Fellow Member
ICB Full Member
UK Dog Behaviour & Training Charter Member
Τηλ. 6979986631

ΕΓΓΡΑΦΑ KYNAGON

ΜΕΛΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ