ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Στην Θεσσαλονίκη, σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες της εκπαίδευσης, κοινωνικοποίησης και δραστηριοτήτων για σκύλους, ιδρύσαμε την Ακαδημία Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Σκύλων, με σκοπό την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, από εκπαιδευτές που θα έχουν βαθιά επιστημονική γνώση σε θέματα συμπεριφοράς και εκπαιδευσης, σε έναν ευαίσθητο και πολύπαθο τομέα όπως η εκπαίδευση των ζώων.

Ένα απόλυτα επιστημονικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς σκύλων.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν: Θεωρία μάθησης ζώων, Αρχές εφαρμογής και Ανάλυσης συμπεριφοράς, Συμπεριφορά Σκύλων, Γλώσσα σώματος σκύλων, Εκπαίδευση Εντολών, Clicker Training, Επίλυση προβλημάτων συμπεριφοράς(στρες, φοβίες, επιθετικότητα), Συμβουλές διαχείρισης πελατών.

Ακολουθεί πρακτική σε σκυλιά διαφορετικού ταμπεραμέντου, φυλών και ηλικίας για την καλύτερη αφομοίωση της κάθε τεχνικής καθώς και εξάσκηση σε άλλα είδη ζώων, όπως κότες, κουνέλια, γάτες κ.λ.π (προαιρετικά).

Η Ακαδημία Εκπαιδευτών Σκύλων της  "kynagon" εμπλουτίζει το διδακτικό της έτος, με ένθετα σεμινάρια, διευρύνοντας έτσι την γνώση και τις προοπτικές των μελλοντικών Εκπαιδευτών της.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΔΡΑ

Δημοσθένης Μουμιάδης CAT/CAB
Applied Animal Behaviourist
Advanced Dip. In Applied Animal Behaviour
NCFE/ABTC/SDS/ISAP
Higher Dip. In Canine Behaviour & Training
ISAP Ambassador For Greece
ICB Full Member
UK Dog Behaviour & Training Charter Member
Τηλ. 6979986630

Κούλα Παπαδοπούλου CAT/CAB
Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Dip. in Canine Behaviour & Training
Kynagon Dog Trainers Academy / KCAT
ISAP Fellow Member
ICB Full Member
UK Dog Behaviour & Training Charter Member
Τηλ. 6979986631

ΕΓΓΡΑΦΑ KYNAGON

ΜΕΛΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ