ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο Σκύλος για εμάς στο “Kynagon Positive Dog Training” είναι ο δάσκαλος και εμείς οι μαθητές. Τότε είναι που αρχίζει να εξελίσσεται η γνώση. Οι συμπεριφορές του σκύλου μας είναι ο καθρέπτης της δικής μας συμπεριφοράς.

Σκοπός μας είναι μέσα από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κατανοήσουν τις φυσιολογικές συμπεριφορές του σκύλου, να προλάβουμε ή να αλλάξουμε τις ενοχλητικές και να απολαύσουμε την αμοιβαία σχέση αφοσίωσης, αγάπης και εμπιστοσύνης με τον αιώνιο φίλο του ανθρώπου.

Οι πρώτες εβδομάδες του κουταβιού στο καινούργιο του σπίτι είναι από τις πιο σημαντικές στη ζωή του. Αυτή την περίοδο μπαίνουν οιβάσεις για το πώς το κουτάβι θα συμπεριφέρεται αργότερα, ως ενήλικας σκύλος. Η σωστή κοινωνικοποίηση είναι το Α και το Ω σε μία σχέση που θα διαρκέσει 12-16 χρόνια.

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας (επιθυμητό από 2 μηνών). Γίνεται στον χώρο σας ή στον δικό μας και διαρκεί 8 - 10 εβδομάδες.

Γνωρίζοντας το ιστορικό του σκύλου και τις ιδιαιτερότητες της κάθε φυλής, επιλύουμε δυσάρεστες συμπεριφορές όπως το λέρωμα στο σπίτι, καταστροφές αντικειμένων, στρες αποχωρισμού, το δάγκωμα στο παιχνίδι, να πηδά πάνω μας, να μην μας αφήνει να φάμε στο τραπέζι, υπερβολική φύλαξη αντικειμένων (γρύλισμα), αλλά και διάφορες άλλες προβληματικές συμπεριφορές, φοβίες ή επιθετικότητα, που έχουν δημιουργηθεί.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΔΡΑ

Δημοσθένης Μουμιάδης CAT/CAB
Applied Animal Behaviourist
Advanced Dip. In Applied Animal Behaviour
NCFE/ABTC/SDS/ISAP
Higher Dip. In Canine Behaviour & Training
ISAP Ambassador For Greece
ICB Full Member
UK Dog Behaviour & Training Charter Member
Τηλ. 6979986630

Κούλα Παπαδοπούλου CAT/CAB
Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Dip. in Canine Behaviour & Training
Kynagon Dog Trainers Academy / KCAT
ISAP Fellow Member
ICB Full Member
UK Dog Behaviour & Training Charter Member
Τηλ. 6979986631

ΕΓΓΡΑΦΑ KYNAGON

ΜΕΛΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ